RT 190 Alckmaer Wat doen we?

WAT DOEN WE

Tafelavonden
Onze Tafel RT190 komt tweemaal per maand bijeen.
Deze zogenoemde Tafelavonden kennen altijd een boeiende en persoonlijke inhoud dankzij de inbreng van leden of gastsprekers. Wat volgt is vaak een boeiende discussie, waarbij leden inzicht krijgen in elkaars meningen, kennis, werkveld en uitdagingen. Ieder heeft vanuit zijn eigen professie en denkwereld een unieke inbreng waar alle anderen van kunnen leren. Inspiratie staat voorop, vriendschappen worden verrijkt en verdiept.

Gezelligheid is een belangrijke waarde in Tafel 190, persoonlijke verhalen worden gedeeld en onder het genot van een ‘hapje en drankje’ beleven we mooie avonden.

Evenementen
Buiten de tweemaandelijkse bijeenkomsten organiseren wij diverse activiteiten met elkaar, met het gezin en zitten wij ons in voor lokale goede doelen.  Ook landelijk bezoeken we diverse activiteiten waarbij er altijd weer bijzondere ontmoetingen zijn met  andere Tafelaars uit binnen en buitenland.

Serviceprojecten
RT 190 Alckmaer is niet specifiek een serviceclub, maar zet zich wel op bijzondere wijze in voor de regionale samenleving in Alkmaar en omgeving. Het lidmaatschap van de Tafelronde brengt met zich mee om hieraan op geheel eigen wijze en mogelijkheden een bijdrage te leveren. Wij kennen onze eigen goede doelen en ondersteunen daarnaast het landelijke serviceproject van de Nederlandse Tafelronde. Dat is vaak een langlopend project dat per jaar door de leden wordt gekozen.